Tak masz racje jestem lewicowy bo rodzice to zwykli pracownicy fizyczni, (chociaż ojciec był rzemieślnikiem czyli małym wrogiem ustroju, bo prowadził firme 1os. zamiast pracować w spółdzielni). Ale generalnie chodzilismy do koscioła lub kazano mi przynajmniej raz w tygodniu isc odstać swoje lub przegadac z kolegami. I najbardziej oczekiwaną chwilą były ogłoszenia duszpasterskie. To nie ma znaczenia czy moja rodzina była ateistyczna, zagorzała prawicowo czy normalnie katolicko-statystyczna. Ja to jestem ja i tak jak zmieniłem system wierzeń i wartości tak osobiście krytykuję pracowników KK nie bedąc pod wpływem rodziny.ParamatmaDas pisze:Problem tez moze w tym ze my pochdzimy z roznych srodowisk.
Dajmy już spokój temu wyimaginowanemu przykładowi służącemu fałszywej propagandzie oszczerstw.ParamatmaDas pisze:
Z puntu widznia rodziców kto wie moze tak to nawet wygladalo. Pomyslmy,
Ze mną ojciec przychodził do świątyni, jadł prasadam, słuchał wykładów, nie wolał abym siedział w więzieniu niż w HK, i nie zastanawiał sie czy iść na policje zgłosić porwanie syna.
Wymysleni p. Tereska lub zaniepokojeni rodzice Piotra to twórczy pracownicy CENTRUM INFORMACJI O SEKTACH I KULTACH "na rzecz KK" , którzy niewiele mają z obiektywizmu.
Czy ktoś kowbojowi porwał pilota czy nie umie obsługiwać?Widzialem w telewizji publicznej sprawozdanie z imprezy, którą
zorganizował Jerzy Owsiak, chyba w Żorach albo Żarach, co takiego. Odbywala
się po raz kolejny i po raz kolejny autor zapewniał przed imprezą, że rodzice
mogą się niczego nie obawiać, bo ich dzieciaki są calkowicie bezpieczne pod
opieka Jurasa.
A potem w telewizji pokazano jak to na scenie odbywaly sie centralne
ogólnopolskie obrzędy sekty Hare Kriszna.
J.Owsiak nie po raz pierwszy proponuje młodzieży tego typu alternatywę
religijną. Kiedy w czasie ostatniej pielgrzymki Ojca Świętego do Polski program
pierwszy nadawał mszę z Zakopanego, na dwójce leciał reportaż Jurasa z Afryki
tak¿e pełen uwielbienia dla sekty, która obwiesiła swego promotora wonnym
kwieciem i odpiewała mu mantrę.
Następnym razem, kiedy kto z Pañstwa usłyszy od J.Owsiaka, że wasze
dzieci są bezpieczne, niech mu twardo powie Sie Ma, czyli po polsku Spadaj
Frajerze.
Wojciech Cejrowski
Naczelny Kowboj RP
http://chomikuj.pl/neomnemonic/Dokument ... avi(video)