czasami, kiedy szczerze szukamy duchowosci a nie potrafimy jej znalezc w miejscach oczywistych, duchowosc plynie do nas ze skal, fal na morzu albo spojrzenia zwierzat.Mithrandir pisze:Idę realizować się duchowo, pogadam ze swoim psem.
Dostęp do informacji wyprze religię i przesądy?
- Kula-pavana
- Mithrandir
- Purnaprajna
- Kontakt:
Nie jest chyba z Tob? aż tak Ľle, skoro była? w stanie to w sobie zauważyć i przyznać się do tego. Aby dotrzeć do pozytywów, zwykle trzeba najpierw przebrn?ć przez listę negatywów. A więc do czego? doszła?. Gratuluję!Mithrandir pisze:Dobrze,zostawmy to już bo do niczego nie dojdziemy,tak jestem fanatyczn? ateistk?, radykałem, uosobieniem buntu, mam ponoć wypaczony umysł bo wolę zwierzęta niż ludzi i jestem antychrystem nowej generacji.
- Mithrandir
- Rasasthali
Racja. Nudzi mnie juz ta bezsensowana przepychanka. Porozmawiajmy o jakichs konkretach, Mithrandir.Mithrandir pisze:Taa, doszłam do tego, że nie ma sensu się przekonywać nawzajem, bo i tak każdy będzie obstawał przy swoim, spowoduje to nasilanie się antagonizmów, a antychrystem jestem i jestem z tego dumna.
http://actinidia.wordpress.com/
-
balarama11
Jeste? antychrystem , znaczy [z poprzednich postów]nie wierzysz w Boga , wierzysz jednak w Jezusa ale jeste? przeciwna Jego naukomMithrandir pisze: a antychrystem jestem i jestem z tego dumna.
Mi się zdaje ,że takie info powinna? dawać raczej na stronach katolickich
ok zreszt? co mi do tego Hare Kryszna
- Mithrandir
To taki w ramach prowokacji
, a na katolickich stronach nie zamierzam niczego zamieszczać ani z nimi dyskutować bo by mnie upiekli i zjedli.Raz dawno temu na religii podjęłam na spokojnie dyskusję o wegetarianizmie, wykpili mnie i uznali za wariatkę, od tej pory nie chce mi się u?wiadamiać ultrakatolików o innym stylu życia.
wątpię, więc jestem
- Mithrandir
-
yogamaya
Kryszna w Bhagawad Gicie powiedział: "Prawdziwy yogin widzi Mnie we wszystkich istotach, widz?c również każde stworzenie we Mnie. Zaprawdę, osoba zrealizowana widzi Mnie, tego samego Najwyższego Pana, wszędzie"Mithrandir pisze:Idę realizować się duchowo, pogadam ze swoim psem.
sarva-bhuta-stham atmanam sarva-bhutani catamani
iksate yoga-yuktatma sarvatra sama-darsanah