Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, jak powiedział Giertych, kimkolwiek on jest.Promyczek pisze:co racja , to racjaGiertych: w szkołach szerzy się propaganda homoseksualna
TVN24
Szkoły będą zobowiązane do ochrony uczniów przed treściami zagrażającymi ich prawidłowemu rozwojowi psychicznemu i moralnemu, m.in. godzącymi w zasadę ochrony małżeństwa i rodziny, w tym poprzez propagowanie homoseksualizmu.
Homoseksualizm
- Green_lake
- Kontakt:
[i]"Jedyną stałą rzeczą jest zmiana"[/i]
-
balarama11
-
balarama11
Hmmm ale czy Ty Green lake- na poważnie , czy taki humor angielski ? Anyway wyszło naprawdę zabawnieGreen_lake pisze:Promyczek pisze:quote]Giertych: w szkołach szerzy się propaganda homoseksualna
TVN24
Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, jak powiedział Giertych, kimkolwiek on jest.
- Green_lake
- Kontakt:
Humor angielski kojarzy mi się z jasiem fasolą i bukietową - lubie .balarama11 pisze:Green_lake pisze:Hmmm ale czy Ty Green lake- na poważnie , czy taki humor angielski ? Anyway wyszło naprawdę zabawniePromyczek pisze:quote]Giertych: w szkołach szerzy się propaganda homoseksualna
TVN24
Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, jak powiedział Giertych, kimkolwiek on jest.
Jesli chodzi o homoseksualizm TVN24 to ja absolutnie tego nie wymyśliłem, tylko napisał to niejaki Promyczek ze Szczecina.
Ja jedynie wyraziłem swoje głębokie zdziwienie nad tym, że TVN prze 24 godziny szerzy homoseksualizm.
Jednak mnie to nie dziwi, bo to, jak twierdzą Moherowe Berety ojca Dyrektora, to przecie masońska telewizja
-
balarama11
no to teraz mam ubaw do łez he he he dziękiGreen_lake pisze:balarama11 pisze:Humor angielski kojarzy mi się z jasiem fasolą i bukietową - lubie .Green_lake pisze:Hmmm ale czy Ty Green lake- na poważnie , czy taki humor angielski ? Anyway wyszło naprawdę zabawniePromyczek pisze:quote]Giertych: w szkołach szerzy się propaganda homoseksualna
TVN24
Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, .
Jesli chodzi o homoseksualizm TVN24 to ja absolutnie tego nie wymyśliłem, tylko napisał to niejaki Promyczek ze Szczecina.
Ja jedynie wyraziłem swoje głębokie zdziwienie nad tym, że TVN prze 24 godziny szerzy homoseksualizm.
chodzi o to ,ze zaszło zabawne nieporozumienie -ok nieważne
ps
A swoją drogą nikt tak donośnie nie trąbi o homoseksualizmie jak Giertych- prawie non stop - jak go widze to już prawie tylko z tym mi sie kojarzy - a szkoła to ma dwa problemy - mundurki i homoseksualizm
- Green_lake
- Kontakt:
Jest w psychologii znane takie jedno pojęcie, to się jakoś tak fachowo nazywa ale uleciało mi.balarama11 pisze: A swoją drogą nikt tak donośnie nie trąbi o homoseksualizmie jak Giertych- prawie non stop - jak go widze to już prawie tylko z tym mi sie kojarzy - a szkoła to ma dwa problemy - mundurki i homoseksualizm
W każdym razie tak mniej naukowo sprowadza się do tego:
"Najbardziej 'łapać złodzieja' krzyczy sam złodziej"
Oczywiście przez to nie chcę absolutnie powiedzieć, że pan Giertych jest złodziejem
- Kwiryniusz
-
balarama11
No dobra -Green lake - Promyczkowi chodziło nie o to ,ze TVN24 szerzy propagandę homo ale podał tą wypowiedz Giertycha opierajac się na relacji TVN 24 - stąd nazwa tej stacji -Green_lake pisze:Promyczek pisze:Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, jak powiedział Giertych, kimkolwiek on jest.Giertych: w szkołach szerzy się propaganda homoseksualna
TVN24
A Tobie wyszło ,ze TVN 24 propaguje w szkołach homoseksualizm he he he [ja myśłałem na początku,ze tak sobie ironicznie żartujesz] -choc w sumie jakby czytać to jednym zdaniem to można tak pomyśleć
anyway very fun
- Green_lake
- Kontakt:
Doskonale wiem o co chodziło panu Giertychowi i Promyczkowi oraz to skąd się wzięła w tekście nieszczęsna TVN24.balarama11 pisze:Green_lake pisze:No dobra -Green lake - Promyczkowi chodziło nie o to ,ze TVN24 szerzy propagandę homo ale podał tą wypowiedz Giertycha opierajac się na relacji TVN 24 - stąd nazwa tej stacji -Promyczek pisze:Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, jak powiedział Giertych, kimkolwiek on jest.Giertych: w szkołach szerzy się propaganda homoseksualna
TVN24
A Tobie wyszło ,ze TVN 24 propaguje w szkołach homoseksualizm he he he [ja myśłałem na początku,ze tak sobie ironicznie żartujesz] -choc w sumie jakby czytać to jednym zdaniem to można tak pomyśleć
anyway very fun
Aczkolwiek z drugiej strony patrząc, to jednak nie wiem o co chodzi panu Giertychowi.
Bo zamiast zająć się sprawami większej wagi (czytaj własnym rozwojem) zajmuję się duperelami w postaci walczenia z preferencjami seksualnymi oraz promowaniem fartuszków, tak jakby był przekupą bazarową.
Oczywiście nie jestem wróżką ani ekspertem w tej dziedzinie, niemniej jest wielce prawdopodobne, że w przyszłym wcieleniu pan Giertych będzie homoseksualistą lub lesbijką i urodzi się w bardzo ortodoksyjnej żydowskiej rodzinie.
W szkole, ze względu na orientacje, będzie wyszydzany i będzie musiał ze wstrętem na dodatek nosić mundurek