Homoseksualizm

"Zasady religii, mianowicie asceza, czystość, miłosierdzie i szczerość, mogą być przestrzegane przez zwolenników każdej wiary. Nie ma potrzeby przechodzić z Hinduizmu na Mahometanizm, czy z Mahometanizmu na Chrześcijaństwo, czy na jakąś inną wiarę, i tym sposobem stać się odstępcą i nie przestrzegać zasad religii. Religia Bhagavatam usilnie namawia do przestrzegania zasad religii. Zasady religii nie są jakimiś dogmatami czy przepisami jakiejś określonej religii. Takie regulujące zasady mogą być rożne odpowiednio do czasu i miejsca. Należy dbać o to, aby osiągnięte zostały cele religii. Obstawanie przy dogmatach i formułach bez osiągnięcia rzeczywistych zasad nie jest dobre. Świeckie państwo może nie być stronnicze wobec jakiegoś szczególnego typu wiary, ale państwo to nie może być obojętne wobec zasad religii. - A.C. Bhaktiwedanta Swami Prabhupada - 01.17.32 Zn.
Awatar użytkownika
Green_lake
Kontakt:

Post autor: Green_lake » 16 maja 2007, 17:41

Promyczek pisze:
Giertych: w szkołach szerzy się propaganda homoseksualna
TVN24

Szkoły będą zobowiązane do ochrony uczniów przed treściami zagrażającymi ich prawidłowemu rozwojowi psychicznemu i moralnemu, m.in. godzącymi w zasadę ochrony małżeństwa i rodziny, w tym poprzez propagowanie homoseksualizmu.
co racja , to racja
Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, jak powiedział Giertych, kimkolwiek on jest.
[i]"Jedyną stałą rzeczą jest zmiana"[/i]

balarama11

Post autor: balarama11 » 16 maja 2007, 18:04

Green_lake pisze:
Promyczek pisze:
TVN24
Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, .
ha ha ha

balarama11

Post autor: balarama11 » 16 maja 2007, 20:33

Green_lake pisze:
Promyczek pisze:
TVN24
quote]

Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, jak powiedział Giertych, kimkolwiek on jest.
Hmmm ale czy Ty Green lake- na poważnie , czy taki humor angielski ? Anyway wyszło naprawdę zabawnie

Awatar użytkownika
Green_lake
Kontakt:

Post autor: Green_lake » 16 maja 2007, 21:02

balarama11 pisze:
Green_lake pisze:
Promyczek pisze:
TVN24
quote]

Hmmm ale czy Ty Green lake- na poważnie , czy taki humor angielski ? Anyway wyszło naprawdę zabawnie
Humor angielski kojarzy mi się z jasiem fasolą i bukietową - lubie .

Jesli chodzi o homoseksualizm TVN24 to ja absolutnie tego nie wymyśliłem, tylko napisał to niejaki Promyczek ze Szczecina.
Ja jedynie wyraziłem swoje głębokie zdziwienie nad tym, że TVN prze 24 godziny szerzy homoseksualizm.
Jednak mnie to nie dziwi, bo to, jak twierdzą Moherowe Berety ojca Dyrektora, to przecie masońska telewizja :P

balarama11

Post autor: balarama11 » 16 maja 2007, 22:02

Green_lake pisze:
balarama11 pisze:
Green_lake pisze:
Promyczek pisze:
TVN24
quote]

Nie wiedziałem, że TVN24 szerzy w szkołach propagandę homoseksualną, .
Humor angielski kojarzy mi się z jasiem fasolą i bukietową - lubie .

Jesli chodzi o homoseksualizm TVN24 to ja absolutnie tego nie wymyśliłem, tylko napisał to niejaki Promyczek ze Szczecina.
Ja jedynie wyraziłem swoje głębokie zdziwienie nad tym, że TVN prze 24 godziny szerzy homoseksualizm.
no to teraz mam ubaw do łez he he he dzięki
chodzi o to ,ze zaszło zabawne nieporozumienie -ok nieważne
ps
A swoją drogą nikt tak donośnie nie trąbi o homoseksualizmie jak Giertych- prawie non stop - jak go widze to już prawie tylko z tym mi sie kojarzy - a szkoła to ma dwa problemy - mundurki i homoseksualizm

Awatar użytkownika
Green_lake
Kontakt:

Post autor: Green_lake » 16 maja 2007, 22:18

balarama11 pisze: A swoją drogą nikt tak donośnie nie trąbi o homoseksualizmie jak Giertych- prawie non stop - jak go widze to już prawie tylko z tym mi sie kojarzy - a szkoła to ma dwa problemy - mundurki i homoseksualizm
Jest w psychologii znane takie jedno pojęcie, to się jakoś tak fachowo nazywa ale uleciało mi.
W każdym razie tak mniej naukowo sprowadza się do tego:
"Najbardziej 'łapać złodzieja' krzyczy sam złodziej"
Oczywiście przez to nie chcę absolutnie powiedzieć, że pan Giertych jest złodziejem :P

Awatar użytkownika
Kwiryniusz

Post autor: Kwiryniusz » 16 maja 2007, 23:59

Jest w psychologii znane takie jedno pojęcie, to się jakoś tak fachowo nazywa ale uleciało mi.
'Projekcja', lub 'Przeniesienie'.
Nigdy nie objawiam się głupcom i nieinteligentnym. Dla nich okryty jestem Moją wewnętrzną mocą i dlatego nie wiedzą, iż jestem nienarodzony i nieomylny.

balarama11

Post autor: balarama11 » 17 maja 2007, 21:05

Green_lake pisze:
Promyczek pisze:
TVN24
No dobra -Green lake - Promyczkowi chodziło nie o to ,ze TVN24 szerzy propagandę homo ale podał tą wypowiedz Giertycha opierajac się na relacji TVN 24 - stąd nazwa tej stacji -
A Tobie wyszło ,ze TVN 24 propaguje w szkołach homoseksualizm he he he [ja myśłałem na początku,ze tak sobie ironicznie żartujesz] -choc w sumie jakby czytać to jednym zdaniem to można tak pomyśleć

anyway very fun :)

Awatar użytkownika
Green_lake
Kontakt:

Post autor: Green_lake » 17 maja 2007, 21:11

balarama11 pisze:
Green_lake pisze:
Promyczek pisze:
TVN24
No dobra -Green lake - Promyczkowi chodziło nie o to ,ze TVN24 szerzy propagandę homo ale podał tą wypowiedz Giertycha opierajac się na relacji TVN 24 - stąd nazwa tej stacji -
A Tobie wyszło ,ze TVN 24 propaguje w szkołach homoseksualizm he he he [ja myśłałem na początku,ze tak sobie ironicznie żartujesz] -choc w sumie jakby czytać to jednym zdaniem to można tak pomyśleć

anyway very fun :)
Doskonale wiem o co chodziło panu Giertychowi i Promyczkowi oraz to skąd się wzięła w tekście nieszczęsna TVN24.

Aczkolwiek z drugiej strony patrząc, to jednak nie wiem o co chodzi panu Giertychowi.
Bo zamiast zająć się sprawami większej wagi (czytaj własnym rozwojem) zajmuję się duperelami w postaci walczenia z preferencjami seksualnymi oraz promowaniem fartuszków, tak jakby był przekupą bazarową.

Oczywiście nie jestem wróżką ani ekspertem w tej dziedzinie, niemniej jest wielce prawdopodobne, że w przyszłym wcieleniu pan Giertych będzie homoseksualistą lub lesbijką i urodzi się w bardzo ortodoksyjnej żydowskiej rodzinie.
W szkole, ze względu na orientacje, będzie wyszydzany i będzie musiał ze wstrętem na dodatek nosić mundurek :)

balarama11

Post autor: balarama11 » 17 maja 2007, 21:27

he he he

ODPOWIEDZ