Generalnie to wszystko jest proste.
Kryszna jest Bogiem, a cała reszta Jego energiami, których przeznaczeniem jest służba dla Niego.
Jasne i proste.
Ale, aby to jasne i proste wyjaśnić napisano stosy książek.

To jest fakt, a podstawą tego jest naturalna interakcja energii żeńskiej z męską, której oryginalnym prototypem jest Śri Śri Radha-Kryszna.Vaisnava-Krpa pisze:Pojazdy, które mają dwie kierownice i dwóch kierowców niezgodnych nie działają albo prowadzą do wypadku. Nawet w związkach homoseksualnych ludzie zauważają, że jeden gra rolę podrzędną.
Wysłałem swój post, jednak Ty w między czasie zmieniłeś swój, nadając mu tym samym inne znaczenie, czego nie zauważyłem. Stąd moje pytanie wydawać się może dziwne, gdyż odnosi się do nieistniejącej już na forum wypowiedzi, a której to już ponoć nawet nie pamiętasz.Mathura pisze:Skoro Chanakya pisał dla osób mu współczesnych, to po co go cytować, jeśli jego niti, co nie jest, jak zostało wyżej stwierdzone, żadną tajemnicą, nie mają dla nas sensu?
Dlatego dobrze jest sobie wspólnie ustalić na początku, kto jest kierowcą. W dzisiejszych czasach wiele kobiet daje sobie radę lepiej od wielu mężczyzn. To one są faktycznymi głowami rodzin, utrzymującymi je i prowadzącymi w jakiś sensowny sposób.Vaisnava-Krpa pisze:Pojazdy, które mają dwie kierownice i dwóch kierowców niezgodnych nie działają albo prowadzą do wypadku. Nawet w związkach homoseksualnych ludzie zauważają, że jeden gra rolę podrzędną.