Oczywiście, zapraszamy wszystkich, taką mamy ideę powiadamiając jakby nie było w publicznym medium zwanym Forum Waisznawa
Nie wieszamy plakatów na mieście, strukturę powiadamiania mamy taką, że nie musielibyśmy zamieszczać informacji na forum, gdybyśmy chcieli spotkać się tylko we własnym gronie. Ale skoro wynajmujemy lokal to zależy nam aby jak najwięcej osób zechciało to docenić i uraczyć swoją obecnością:) Nawet jeżeli ktoś jest katolikiem a pragnie coś wynieść od nas dla własnego rozwoju to jest nam jak najbardziej miło. Nie chcemy zmieniać wyznania ludzi, chcemy aby ludzie się zmieniali i każdy niezależnie od wyznania może się od nas inspirować jeżeli tylko znajdzie w nas taką inspirację. To, że ja praktykuję waisznawizm świadczy o tym, że moja inspiracja była tak duża, że stała się tą wybraną, nic więcej.
Oszust zajmuje miejsce nauczyciela. Z tego powodu cały świat jest zdegradowany. Możesz oszukiwać innych mówiąc: "Jestem przebrany za wielbiciela", ale jaki jest twój charakter, twoja prawdziwa wartość? To powinno być ocenione. - Śrila Prabhupada