Forum wielbicieli Nama-hatta Łódź

Świątynie Hare Kryszna, ośrodki Nama-Hatta, spotkania
Renia

Forum wielbicieli Nama-hatta Łódź

Post autor: Renia » 11 sie 2009, 19:04

Hare Krsna drodzy wielbiciele,
Pragnę poinformować Was, że łódzkie Nama-hatta ma swoje forum a w przyszłości również bedziemy mieć nasza stronkę,
pozdrawiam serdecznie
bhn. Renata
link: http://www.bhakti-lodz.info/forum/

Awatar użytkownika
Yogi Krishnaram

Post autor: Yogi Krishnaram » 11 sie 2009, 21:10

A wie ktoś może gdzie (jeżeli istnieją) jest jakaś internetowa społeczność bhaktów z trójmiasta? Lub gdzie w rejonie trójmiasta można nawiązać kontakt ze społecznością kryszniacką?

Awatar użytkownika
Hotori

Post autor: Hotori » 11 sie 2009, 21:11

Znalazłam tylko to:
Gdańsk
Anirudha das tel. 512-146-451
Miłość jest jak strumień płynący w przeciwnym kierunku. :)

navadvipacandra

Post autor: navadvipacandra » 13 sie 2009, 09:18

a czy są jacyś bhaktowie w Olsztynie czy okolicach?? jakieś spotkania nama hatta?

Vaisnava-Krpa
Kontakt:

Post autor: Vaisnava-Krpa » 13 sie 2009, 09:49

Są spotkania pod Olsztynem w Orzechowie k. Dobrego Miasta.
Oszust zajmuje miejsce nauczyciela. Z tego powodu cały świat jest zdegradowany. Możesz oszukiwać innych mówiąc: "Jestem przebrany za wielbiciela", ale jaki jest twój charakter, twoja prawdziwa wartość? To powinno być ocenione. - Śrila Prabhupada

Awatar użytkownika
Yogi Krishnaram

Post autor: Yogi Krishnaram » 13 sie 2009, 12:51

W monografii Przemysława Jaźwińskiego są informacje o placówkach ISKCON w Gdańsku. Czy wie ktoś może coś o tym?

Vaisnava-Krpa
Kontakt:

Post autor: Vaisnava-Krpa » 13 sie 2009, 15:57

Kiedyś była placówka ale od lat nie ma. Niedługo, na jesień są plany organizowania spotkań w trójmieście, jak będę znał szczegóły to ci podam. Jest tam trochę bhaktów ale nie potrafią sami się zorganizować, dlatego Visvarupa Prabhu z grupą kilku bhaktów będą chcieli ożywić to miejsce.
Oszust zajmuje miejsce nauczyciela. Z tego powodu cały świat jest zdegradowany. Możesz oszukiwać innych mówiąc: "Jestem przebrany za wielbiciela", ale jaki jest twój charakter, twoja prawdziwa wartość? To powinno być ocenione. - Śrila Prabhupada

Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania » 17 sie 2009, 15:34

Otóż musze Cię wyprowadzić z błędu Prabhu gdyż, Ci co nie moga się zorganizować jak chcą to potrafią i dlatego jutro zapraszamy na spotkanie naszego NamaHatta. Osoby zaintersowane proszone sa o kontakt ze mną na priv a podam szczegóły. Gościem bedzie DalayaCandra Prabhu z rodziną oraz prawdopodobnie Patita Pavana Prabhu. Nie spotykamy sie systematycznie, raczej sporadycznie przy okazji pobytu jakiegos bardziej zaawansowanego od nas Vaisznawy, który gości w naszych stronach :) Haribol!

Vaisnava-Krpa
Kontakt:

Post autor: Vaisnava-Krpa » 17 sie 2009, 16:07

To się bardzo cieszę, zaproście Yogi Krishnarama. I przyślijcie zdjęcia jak będzie warto. Bardzo mi zależy aby Gdańsk ożył.

ODPOWIEDZ