Forum wielbicieli Nama-hatta Łódź
Forum wielbicieli Nama-hatta Łódź
Hare Krsna drodzy wielbiciele,
Pragnę poinformować Was, że łódzkie Nama-hatta ma swoje forum a w przyszłości również bedziemy mieć nasza stronkę,
pozdrawiam serdecznie
bhn. Renata
link: http://www.bhakti-lodz.info/forum/
Pragnę poinformować Was, że łódzkie Nama-hatta ma swoje forum a w przyszłości również bedziemy mieć nasza stronkę,
pozdrawiam serdecznie
bhn. Renata
link: http://www.bhakti-lodz.info/forum/
- Yogi Krishnaram
-
navadvipacandra
-
Vaisnava-Krpa
- Kontakt:
Są spotkania pod Olsztynem w Orzechowie k. Dobrego Miasta.
Oszust zajmuje miejsce nauczyciela. Z tego powodu cały świat jest zdegradowany. Możesz oszukiwać innych mówiąc: "Jestem przebrany za wielbiciela", ale jaki jest twój charakter, twoja prawdziwa wartość? To powinno być ocenione. - Śrila Prabhupada
- Yogi Krishnaram
-
Vaisnava-Krpa
- Kontakt:
Kiedyś była placówka ale od lat nie ma. Niedługo, na jesień są plany organizowania spotkań w trójmieście, jak będę znał szczegóły to ci podam. Jest tam trochę bhaktów ale nie potrafią sami się zorganizować, dlatego Visvarupa Prabhu z grupą kilku bhaktów będą chcieli ożywić to miejsce.
Oszust zajmuje miejsce nauczyciela. Z tego powodu cały świat jest zdegradowany. Możesz oszukiwać innych mówiąc: "Jestem przebrany za wielbiciela", ale jaki jest twój charakter, twoja prawdziwa wartość? To powinno być ocenione. - Śrila Prabhupada
Otóż musze Cię wyprowadzić z błędu Prabhu gdyż, Ci co nie moga się zorganizować jak chcą to potrafią i dlatego jutro zapraszamy na spotkanie naszego NamaHatta. Osoby zaintersowane proszone sa o kontakt ze mną na priv a podam szczegóły. Gościem bedzie DalayaCandra Prabhu z rodziną oraz prawdopodobnie Patita Pavana Prabhu. Nie spotykamy sie systematycznie, raczej sporadycznie przy okazji pobytu jakiegos bardziej zaawansowanego od nas Vaisznawy, który gości w naszych stronach
Haribol!
-
Vaisnava-Krpa
- Kontakt:
To się bardzo cieszę, zaproście Yogi Krishnarama. I przyślijcie zdjęcia jak będzie warto. Bardzo mi zależy aby Gdańsk ożył.