PRZEŁOM EPOK -WYDARZENIA DNI OSTATNICH i NADEJŚCIE NOWEJ ERY

Przepowiednie i przewidywania, archeologia, dziwna rzeczywistość
Vaisnava-Krpa
Kontakt:

Post autor: Vaisnava-Krpa » 07 lut 2009, 00:01

Oszust zajmuje miejsce nauczyciela. Z tego powodu cały świat jest zdegradowany. Możesz oszukiwać innych mówiąc: "Jestem przebrany za wielbiciela", ale jaki jest twój charakter, twoja prawdziwa wartość? To powinno być ocenione. - Śrila Prabhupada

yogamaya

Post autor: yogamaya » 07 lut 2009, 10:01

Green_lake pisze:Zostały one ujawnione na tej stronie w zakładce PRZEPOWIEDNIE - miłej lektury:
(ADRES USUNIĘTY)
Ja chyba poczekam, wyczytałem newsa - "Wkrótce będziecie mogli słuchać mojego radia na żywo 24h" ;) ... to sie dowiem sie ... :D :D :D

(usunąłem adres bo otwierał się wirus a nie miłosierdzie boże - administrator)

Obrazek

Awatar użytkownika
Green_lake
Kontakt:

Post autor: Green_lake » 07 lut 2009, 12:49

yogamaya pisze:
Green_lake pisze:Zostały one ujawnione na tej stronie w zakładce PRZEPOWIEDNIE - miłej lektury:
(ADRES USUNIĘTY)
Ja chyba poczekam, wyczytałem newsa - "Wkrótce będziecie mogli słuchać mojego radia na żywo 24h" ;) ... to sie dowiem sie ... :D :D :D

(usunąłem adres bo otwierał się wirus a nie miłosierdzie boże - administrator)

Obrazek
Widocznie Miłosierdzie Boże ma różne oblicza :)
[i]"Jedyną stałą rzeczą jest zmiana"[/i]

Awatar użytkownika
Purnaprajna
Kontakt:

Post autor: Purnaprajna » 07 lut 2009, 18:33

Green_lake pisze:...chciałbym podesłać kilka innych przepowiedni, o których istnieniu może nie wie. Zostały one ujawnione na tej stronie w zakładce PRZEPOWIEDNIE - miłej lektury:

http://milosierdzie-boze.com/
Dobry link! :) Dla rozładowania atmosfery przytoczę kilka dosyć niezwykłych przepowiedni z powyższej strony (mój BitDefender nie pokazał żadnego wirusa na tej stronie):

"# PO KOŃCU ŚWIATA NIE BĘDZIE LIZBIJEK, GEJÓW.
# NIE BĘDZIE PERFUM.
# NIE BĘDZIE KONCERNU SAMOCHODOWEGO FIATA.
# NIE BĘDZIE PLATFORMY OBYWATELSKIEJ.
# NIE BĘDZIE NIEKTÓRYCH DYSCYPLIN SPORTOWYCH - RUGBY, SKOKU O TYCZCE, RZUTU OSZCZEPEM, STRZELANIA, BIATHLONU.
# SEWERYN KRAJEWSKI POWRÓCI DO CZERWONYCH GITAR.
# CZESŁAW MIŁOSZ PRZEPROWADZI SIĘ DO USA. BĘDZIE wskrzeszONY.
# NIE BĘDZIE RONDA - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI.
# NIE BĘDZIE RADIA MARYJA - ZMIENIĄ NAZWĘ NA ________________?
# W ZAKOPANYM BĘDZIE OLIMPIADA ZIMOWA, ALE DOPIERO PO SĄDNYCH DNIACH (KOŃCU ŚWIATA).
# NIE BĘDZIE SEJMU, SENATU - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI..
# BĘDZIE TYDZIEŃ TRWAŁ 10 DNI, A 3 DNI BĘDZIE WOLNE.

TYM MIŁYM AKCENTEM KOŃCZĘ MOJE NIEKTÓRE PRZEPOWIEDNIE,
KTÓRE MOGĘ UJAWNIĆ, ALE BEZ SZCZEGÓŁÓW.
TAKIE MIAŁEM WIDZENIA I POLECENIA,
OD, KOGO? OD MOJEGO ANIOŁA STRÓŻA.
DZIĘKUJĘ BARDZO."

Zainteresowani mogą nabyć tam także lecznicze prześcieradełko "ROMI" napromieniowane przez brata Panka Tadeusza Edmunda. Przed użyciem prześcieradełko „ROMI” należy je 3 razy strzepnąć na ziemię.

"Dzisiaj nazywacie to prześcieradełkiem, a po Przemienieniu Pańskim mnie, będziecie nazywać te prześcieradełka RELIKWIĄ. Można u mnie zamawiać. Cena $59.95 + Przesyłka $5.00. Dziękuję bardzo. Brat Panek Tadeusz Edmund. "

Prześcieradełko RELIKWIA przyjacielem każdego wielbiciela! :D

Awatar użytkownika
Green_lake
Kontakt:

Post autor: Green_lake » 07 lut 2009, 19:18

Purnaprajna pisze:
Green_lake pisze:...chciałbym podesłać kilka innych przepowiedni, o których istnieniu może nie wie. Zostały one ujawnione na tej stronie w zakładce PRZEPOWIEDNIE - miłej lektury:

http://milosierdzie-boze.com/
Dobry link! :) Dla rozładowania atmosfery przytoczę kilka dosyć niezwykłych przepowiedni z powyższej strony (mój BitDefender nie pokazał żadnego wirusa na tej stronie):

"# PO KOŃCU ŚWIATA NIE BĘDZIE LIZBIJEK, GEJÓW.
# NIE BĘDZIE PERFUM.
# NIE BĘDZIE PLATFORMY OBYWATELSKIEJ.
# NIE BĘDZIE NIEKTÓRYCH DYSCYPLIN SPORTOWYCH - RUGBY, SKOKU O TYCZCE, RZUTU OSZCZEPEM, STRZELANIA, BIATHLONU.
# SEWERYN KRAJEWSKI POWRÓCI DO CZERWONYCH GITAR.
# CZESŁAW MIŁOSZ PRZEPROWADZI SIĘ DO USA. BĘDZIE wskrzeszONY.
# NIE BĘDZIE RONDA - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI.
# NIE BĘDZIE RADIA MARYJA - ZMIENIĄ NAZWĘ NA ________________?
# W ZAKOPANYM BĘDZIE OLIMPIADA ZIMOWA, ALE DOPIERO PO SĄDNYCH DNIACH (KOŃCU ŚWIATA).
# NIE BĘDZIE SEJMU, SENATU - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI..
# BĘDZIE TYDZIEŃ TRWAŁ 10 DNI, A 3 DNI BĘDZIE WOLNE.

TYM MIŁYM AKCENTEM KOŃCZĘ MOJE NIEKTÓRE PRZEPOWIEDNIE,
KTÓRE MOGĘ UJAWNIĆ, ALE BEZ SZCZEGÓŁÓW.
TAKIE MIAŁEM WIDZENIA I POLECENIA,
OD, KOGO? OD MOJEGO ANIOŁA STRÓŻA.
DZIĘKUJĘ BARDZO."

Zainteresowani mogą nabyć tam także lecznicze prześcieradełko "ROMI" napromieniowane przez brata Panka Tadeusza Edmunda. Przed użyciem prześcieradełko „ROMI” należy je 3 razy strzepnąć na ziemię.

"Dzisiaj nazywacie to prześcieradełkiem, a po Przemienieniu Pańskim mnie, będziecie nazywać te prześcieradełka RELIKWIĄ. Można u mnie zamawiać. Cena $59.95 + Przesyłka $5.00. Dziękuję bardzo. Brat Panek Tadeusz Edmund. "

Prześcieradełko RELIKWIA przyjacielem każdego wielbiciela! :D
UPS, widzę , że odważny jesteś :) nie bałeś się virusa?

Awatar użytkownika
Green_lake
Kontakt:

Post autor: Green_lake » 07 lut 2009, 19:27

Ale skoro nie bałeś się virusa od Brata Panka trojga imion to polecam również lekturę w zakładce 15-10-1995. :)
Znajdziesz tam zeskanowane wycinki artykułów - naprawdę boki mozna zrywać :)

Bolito

Post autor: Bolito » 07 lut 2009, 20:36

Purnaprajna pisze: "# PO KOŃCU ŚWIATA NIE BĘDZIE LIZBIJEK, GEJÓW.
# NIE BĘDZIE PERFUM.
[...]itd.
:) :) :) :D Toż to rozwinięcie Proroctwa Kononowicza: "... żeby niczego nie było.." Dobre.
Nie jedz na czczo (grafitti)

Awatar użytkownika
Jagadisha das

Post autor: Jagadisha das » 07 lut 2009, 21:43

Jeśli uraziłem kogoś czy zbulwersowałem pisaniem o rzeczach niegodnych czystych bhaktów to przepraszam, bo nie miałem takiego zamiaru.

Każdy może sobie myśleć o tym artykule (czy o mnie) oczywiście to, co chce. Nie będę po raz kolejny się powtarzał dlaczego to zrobiłem, miałem swoje powody. Nie sądziłem jednak, że spowoduje to tyle niepotrzebnych moim zdaniem emocji. Jestem tylko ciekawy, jak wiele osób uważa, że temat ten nie był godny poruszenia na stronie NAMA-HATTA.PL ...?

Jeszcze raz przepraszam wszystkie zaniepokojone artykułem osoby i życzę im aby nie miały innych powodów do zaniepokojenia... :)
Trust no future, however pleasant...
Ten świat nie jest miejscem dla gentelmana...

Awatar użytkownika
Green_lake
Kontakt:

Post autor: Green_lake » 08 lut 2009, 11:18

Jagadisha das pisze:Jeśli uraziłem kogoś czy zbulwersowałem pisaniem o rzeczach niegodnych czystych bhaktów to przepraszam, bo nie miałem takiego zamiaru.

Każdy może sobie myśleć o tym artykule (czy o mnie) oczywiście to, co chce. Nie będę po raz kolejny się powtarzał dlaczego to zrobiłem, miałem swoje powody. Nie sądziłem jednak, że spowoduje to tyle niepotrzebnych moim zdaniem emocji. Jestem tylko ciekawy, jak wiele osób uważa, że temat ten nie był godny poruszenia na stronie NAMA-HATTA.PL ...?

Jeszcze raz przepraszam wszystkie zaniepokojone artykułem osoby i życzę im aby nie miały innych powodów do zaniepokojenia... :)
Ależ nie masz za co przepraszać, wszyscy uwielbiają straszyć, ot choćby autor tego newsa:
http://biznes.interia.pl/raport/kryzys_ ... zy,1255726
(mam nadzieję, że znów u Yogomai program antywirusowy nie zablokuje strony)
A wracając do samobójstw, ja juz to od lat powtarzam, że jak sie ma jakieś luźne pieniądze, to trzeba je po prostu wydać. Ja przynajmniej tak uskuteczniam i nie mam wobec tego problemów czy dolar podrożał czy spadł i takich tam problemów :)

Awatar użytkownika
Rameśvar

Post autor: Rameśvar » 09 lut 2009, 12:20

Dziękuję Drogi Prabhu, za Twój wysiłek i bardzo interesująca prezentację. Czytałem uważnie każdy artykuł i z niecierpliwością czekałem na kolejne. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam :D
Gauranga!

ODPOWIEDZ