Pytania i odpowiedzi na różne tematy, forum dla laików i początkujących. " Nie ma nic bardziej wzniosłego i czystego w tym świecie nad wiedzę transcendentalną." - 04.38. Niewiedza jest przyczyną naszej niewoli, a wiedza jest drogą do wyzwolenia. Wiedza ta jest dojrzałym owocem służby oddania. Kto ją posiadł, ten nie musi już nigdzie szukać spokoju, gdyż raduje się pokojem będącym w nim samym. Innymi słowy, wiedza ta i pokój kulminują w świadomości Kryszny. Jest to ostatnie słowo Bhagavad-gity. -04.38 Zn.
-
ziuka
Okazuje się , że chyba muszę się nauczyć wysyłać wiadomości. Ale mój dobry czas narazie się skończył, więc spróbuje póżniej.
-
ziuka
Ni wiem , czy to co wysyłam do Trisamy dochodzi do niego. Jestem na forum od niedawna i nie wiem czy dobrze wysyłam priwy. A jeżeli dochodzi , tylko nie zasługuję na odpowiedz to chcialbym wiedzieć po to ,żeby nie wysyłac i nie niepokoić go.
-
Caturmukha dasa
autor: Caturmukha dasa » 24 lis 2007, 21:27
ziuka pisze:Ni wiem , czy to co wysyłam do Trisamy dochodzi do niego. Jestem na forum od niedawna i nie wiem czy dobrze wysyłam priwy. A jeżeli dochodzi , tylko nie zasługuję na odpowiedz to chcialbym wiedzieć po to ,żeby nie wysyłac i nie niepokoić go.
Drogi Prabhu, jeśli chcesz wysłać prywatną wiadomość do Trisamy Prabhu, kliknij na "Użytkownicy" powyżej obecej strony. Trisama Prabhu jest pod nr 5 w użytkownikach. Kliknij na dwie głowy (jest to wysyłanie prywatnej wiadomości) obok nr 5, wpisz swoją nazwę i hasło, a następnie pisz wiadomość. Powodzenia
-
Trisama
ziuka pisze:Trisama, czy doszedł do ciebie mój priw?
Niestety nie.
-
ziuka
Dziękuję ci Caturmukha Prabhu!!!