http://forum.krishna.ru/viewtopic.php?t=5169

to ja się zrzekam tej nagrody na rzecz Rasathali , niech ma choć trochę słowiańskiego słońca w deszczowej Anglii , a przy okazji pewnie płytka odpowie na Jej pytaniaArkadiusz pisze:To jeszcze bala.ru i veda.ruZa zasługi dostajesz płytę DVD z Janmasthami z Moskwy 2006, na której zobaczysz też tego Pana w czerni
Jakby to bylo na Vrindzie to bym Ci kliknela plusa. Tutaj robie to tylko mentalnie.balarama11 pisze:to ja się zrzekam tej nagrody na rzecz Rasasthali, niech ma choć trochę słowiańskiego słońca w deszczowej Anglii, a przy okazji pewnie płytka odpowie na Jej pytania
tutaj też mozeszgndd pisze:Jakby to bylo na Vrindzie to bym Ci kliknela plusa. Tutaj robie to tylko mentalnie.balarama11 pisze:to ja się zrzakam tej nagrody na rzcze Rasathali , niech ma choć trochę słwiańskiego słońca w deszczowej Anglii , a przy okazji pewnie płytka odpowie na Jej pytania
Melduje poslusznie, ze zrobione, nawet z drobnymi dalszymi poprawkami.balarama11 pisze:GNDD zamiast tego plusa to może wstaw mój cytat na nowo , bo musiałem wnie?ć poprawki